POSTUPAK UČLANJENJA - Fizička lica

Fizička lica koja žele da pristupe članstvu u našem Udruženju mogu to učiniti popunjavanjem Pristupnice i uplatom redovne članarine.

Popunjenu PRISTUPNICU možete odštampati, popuniti i skeniranu poslati na naš e-mail: udruzenje.bankarskih.klijenata@gmail.com nakon čega ćemo Vam dostaviti instrukcije za uplatu članarine. Pristupnicu i članarinu možete doneti i lično u naše prostorije u ulici Strahinjića Bana 40/1, u Beogradu, za vreme radnog vremena ili poslati poštom na adresu Udruženja.

Za sva pitanja u vezi članstva na koje ne možete naći odgovor ovde, možete nam se obratiti pozivom na dole navedene brojeve telefona.

Članarina za sve nove članove registrovane do 25.06.2019. iznosi 500 RSD i važi pet godina (regularna cena članarine je 500 RSD za dve godine).

Sve dobrovoljne donacije članova našem Udruženju koriste se u svrhu obezbedjivanja kvalitetnije tehničke podrške članovima i ispunjavanja ciljeva našeg Udruženja. Ukoliko želite da donirate kancelarijski material, molimo Vas, da nas pre slanja istog, pozovete.

PREUZMITE PRISTUPNICU [LINK]


Otvorena vrata Udruženja svakog radnog dana od 17h do 19h!
Strahinjića Bana 40/1, Beograd


060 088 2688
ili
060 608 8388
Pozovite nas za više informacija!